Zwart wit posters


Deze unieke zwart wit posters zijn door mijzelf ontworpen. Elke kamer verdient een eigen style en een zwart wit poster is dé accessoire die elke kamer af maakt. De posters op deze pagina zijn uniek omdat ik ze zelf ontworpen heb, deze posters zal je dus nergens anders vinden.

Zwart en wit zijn twee neutrale kleuren die elke kamer een eigen style geven.

De zwart wit posters die momenteel erg populair zijn, zijn de posters “Het Zwarte Schaap”, “Schaapjes Tellen” en “Snoetepoetje”. Om iedere kamer een unieke style te geven heeft Homemadeposter nog meer posters. Ben je naast zwart wit posters op zoek naar andere posters met tekst voor op de kinderkamer? Kijk dan gerust op mijn website en kies uw unieke poster uit het grote assortiment wat Homemadeposter je te bieden heeft.


Jouw zwart wit poster wordt gedrukt op ‘roll-up’. Dit is dun pvc dat niet kreukelt. Als je de poster uit de koker haalt bij ontvangst, dan kun je de poster zonder moeite uitrollen en plat neerleggen zonder dat het weer terug rolt, erg handig! Daarnaast biedt dit speciale materiaal een goede bescherming tegen bijvoorbeeld vette vingers, dit materiaal is namelijk goed afneembaar. De posters die u heeft besteld worden geleverd zonder lijst, maar ze passen perfect in de lijsten van onder andere de Hema, Ikea of de Action!

Voor uw zwart wit posters zit u dus helemaal goed bij Homemadeposter.