Over mij

Ik hou van persoonlijk dus daarom hier een persoonlijk verhaaltje over mij!

Ik ben Sharon de Waard, speek het uit zoals je wil maar voor de nieuwsgierige mensen onder ons, je spreekt het uit als Shaaaron (geen Sheren). Ik woon met mijn vriend in het (exotische?) Anna Paulowna, maar mijn hart ligt ook zeker in Amsterdam.

Ik ben 24 jaar en heb al zolang als ik me kan herinneren een immense aantrekkingskracht tot alles wat trend gevoelig is en dan vooral op het gebied van mode en interieur.

Vroeger wilde ik altijd binnenhuisarchitect worden en tekende ik eindeloos plattegronden voor de indeling mijn droomhuis. Daarna wilde ik bij een grote modewebshop werken en heb ik ook nog een fase gehad dat ik bij de politie wilde werken. Ik was ook vaak bezig met het maken van mijn eigen tijdschrift, eerst ging dit met knippen en plakken en later online.


Na veel zoeken vond ik er eindelijk een die perfect bij mij paste. Mediastyling op Academie Artemis. Een combinatie van alles wat mij interesseerde, want ik kon me hier creatief uitleven in grafische vormgeving, fotografie en styling.

Door een bijbaantje bij een kinderkledingwebshop werd het me ook duidelijk dat het mijn droom was om ooit ook een webshop te beginnen. Na 5 jaar nagedacht te hebben en meerdere ideeën gehad te hebben voor een webshop ben ik bij homemadeposter.nl gekomen. Online posters verkopen die ik zelf thuis heb bedacht en ontworpen. In deze posters kan ik al mijn liefdes met elkaar combineren; internet, fotografie, vormgeving & styling.

Ik ben dus ook een hele trotse enthousiaste eigenaresse van homemadeposter.nl


overmij